SANDVITX DE PERNIL DE GALL DINDI
- tiempo
- 15'
- personas
- 2
- dificultad
- Dificultad baja
elaboración
Reserva una cucharadita d'oli i liqua la resta amb l'alfàbrega i les pecanas.
Afegeix una mica de sal i mescla el pesto amb l'oli prèviament reservat.
Unta quatre llesques de pa amb el pesto, col·loca damunt el pernil i el formatge, tapa amb el pa restant.
Daura els sandvitxos en una paella a foc mitjà sense oli, durant un minut per costat.
Tala per la meitat i marca en la torradora o sandvichera.
1/4 tassa oliï d'oliva
1 tassa fulles d'alfàbrega
1 cullerada pecanas picades
8 llesques de pa de motlle
4 làmines de pernil de gall dindi
4 làmines de formatge gouda
sal
Puede que también te guste
- tiempo
- 30'
- dificultad
- Dificultad media-baja
- tiempo
- 30'
- dificultad
- Dificultad baja
- tiempo
- 20'
- dificultad
- Dificultad media
- tiempo
- 30'
- dificultad
- Dificultad baja